Jahanbakhsh: "Ik weet dat vorig seizoen niet goed genoeg was"

Jahanbakhsh: "Ik weet dat vorig seizoen niet goed genoeg was"

Alireza Jahanbakhsh nam zaterdagmiddag de eerste Feyenoord-goal van de voorbereiding voor zijn rekening. De aanvaller kende een teleurstellend debuutjaar in De Kuip en weet dat zelf ook. Het nieuwe seizoen gaat hij echter vol vertrouwen tegemoet.

"Voor ons was het een goede wedstrijd", zei Jahanbakhsh na de 1-2 oefenzege op Red Bull Salzburg tegen ESPN. "We hebben een heel goede week gehad hier in Oostenrijk, die we goed wilden afsluiten. De eerste helft hadden we kansen om er meer te maken, maar 1-1 was goed. In de tweede helft hebben de jonge jongens het doorgetrokken. 1-2 gewonnen, deze week is goed afgesloten."

Jahanbakhsh zelf tekende dus voor de gelijkmaker. Hoewel het slechts een wedstrijd in de voorbereiding was, was zijn doelpunt een belangrijke voor hem. "Vorig jaar heb ik de voorbereiding gemist", doelde hij op het feit dat hij pas laat naar Feyenoord transfereerde. "Nu ben ik hier vanaf dag één. Dat is belangrijk voor me. Ik probeer gewoon op te bouwen, en natuurlijk is het altijd lekker om te scoren. Ik ben blij met mijn eerste goal en hopelijk volgen er meer."

Hoe hij zelf terugkijkt op het afgelopen seizoen? "Ik weet dat het niet goed genoeg was. Ik verwacht veel van mezelf. Ik moet rendement hebben, presteren. Ik heb ook goede wedstrijden gespeeld, maar overall was het niet wat ik van mezelf verwacht. Ik wil nu sowieso een beter seizoen hebben. Ik heb meer vertrouwen in mezelf, nu ik deze week goed heb getraind. Dat wil ik doortrekken. Hopelijk kan ik dit seizoen belangrijker zijn."

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties