Complottheorie uit Enschede: "Heel toevallig dat dit dan uitlekt"

Complottheorie uit Enschede: "Heel toevallig dat dit dan uitlekt"

Gijs Smal lijkt de eerste nieuwe Feyenoord-aanwinst van het komende seizoen te worden. Afgelopen vrijdag verscheen het bericht dat de partijen rond zijn, al ontkent de linksback nog dat er sprake is van een akkoord. Leon ten Voorde, FC Twente-watcher van Tubantia, heeft zo zijn eigen ideeën bij deze gang van zaken.

In de podcast De Ballen Verstand opperde Ten Voorde namelijk dat niemand minder dan Arne Slot het nieuws over Smal zou hebben gelekt. "Daar heb ik geen bewijs voor, maar het is wel heel toevallig dat het de dag voor de wedstrijd uitlekt. Dat gebeurde vanuit het Rotterdamse, want bij Twente weten ze nergens vanaf. Smal zit er ook niet op te wachten dat het nu al uitlekt, een dag voor de wedstrijd. Feyenoord ligt altijd gevoelig bij Twente."

Dat Slot er niet verstandig aan zou doen om zijn nieuwe speler in een lastige positie te brengen, waarbij het Twente-publiek zich tegen hem keert, vindt Ten Voorde geen argument. "Welkom bij een grote club. Welkom in de voetballerij. We weten het niet, maar we hebben een donkerbruin vermoeden dat het bewust is."

De verslaggever haalde ook de persconferentie van de Feyenoord-trainer erbij. "Daar moest ik wel om lachen. Slot zat daar met een uitgestreken gezicht als een soort misdienaar en zei: 'Wij hebben dat nooit gelekt. Ik ga er niks over zeggen, want wij hebben er geen belang bij om reuring te veroorzaken bij een concurrent.' Daar heeft hij geen belang bij, nee nee...", verwoordde Ten Voorde zijn twijfels.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties