Arnesen: ''Trauner gekocht van onze laatste centen''

Arnesen: ''Trauner gekocht van onze laatste centen''

Feyenoord heeft met de komst van Gernot Trauner de grootste personele problemen in het hart van de defensie opgelost. Lutsharel Geertruida is nog steeds herstellende van zijn blessure, dat hem tot ongeveer oktober aan de kant houdt. Tot die tijd heeft Feyenoord nu Trauner die naast Marcos Senesi kan spelen.

De komst van de Oostenrijker is wel gefinancierd met het laatste geld dat Feyenoord had. Dat geeft technisch directeur Frank Arnesen aan tegenover Voetbal International. Ervaring achterin naast Senesi en een speler die de spelprincipes van trainer Arne Slot kent, was belangrijk voor Arnesen. ''Deze speler hebben we nu gevonden met Gernot.''

''Hij is zeer ervaren, defensief ijzersterk en past goed in de spelfilosofie die we bij Feyenoord voor ogen hebben, met agressief druk zetten en in de opbouw snel naar voren schakelen.'' Voor nu lijken Guus Til, Marcus Holmgren Pedersen, Ofir Marciano, Alireza Jahanbakhsh en Trauner de enige inkomende transfers te worden van deze zomer. ''Trauner heeft vooralsnog onze laatste centen gekost'', geeft Arnesen aan.

Lees meer over
Frank Arnesen Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties