''Die jongen heeft serieus alles wat een Feyenoorder moet hebben''

''Die jongen heeft serieus alles wat een Feyenoorder moet hebben''

Frenk Schinkels werd als speler opgeleid bij Feyenoord en is inmiddels een ex-voetballer die in Oostenrijk woont. Schinkels kent de Oostenrijkse competitie daardoor op zijn duimpje en is vol lof over aanwinst Gernot Trauner. "Het is dat bij hem Linz als geboorteplaats in zijn paspoort staat vermeld, anders had ik zomaar vermoed dat hij een Rotterdammer zou zijn.”

"Die jongen heeft serieus alles wat een Feyenoorder moet hebben. Hij is degelijk, bikkelhard als het moet, en heeft met zijn veelvuldig rake kopballen uit stilstaande spelsituaties ook aanvallend zijn inbreng. Ik vind dat hij in zijn spel wel wat weg heeft van Stefan de Vrij", aldus Schinkels in het Algemeen Dagblad.

"Ik geloof oprecht dat die jongen nog nooit van een Louis Vuitton-tasje gehoord heeft. Bij LASK Linz kwam hij altijd lekker met het fietsje naar de club. Dat zegt veel over hoe hij in elkaar steekt. Hij doet niet bijdehand, maar staat er als zijn team hem nodig heeft", zo vervolgt Schinkels. "Let op mijn woorden, in Trauner heeft Feyenoord er een pure winnaar bij.”

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties