Antonucci en Diemers krijgen applaus na terugkeer trainingsveld

Antonucci en Diemers krijgen applaus na terugkeer trainingsveld

Mark Diemers en Francesco Antonucci hebben vandaag weer voor het eerst meegetraind met de groep. De twee middenvelders hebben lang moeten revalideren en kregen applaus van de rest van de selectie tijdens hun terugkeer op 1908.

Ook de internationals zijn weer terug bij Feyenoord. Justin Bijlow, Tyrell Malacia, Guus Til, Alireza Jahanbakhsh, Orkun Kökcü, Marcus Pedersen, Fredrik Aursnes, Ofir Marciano, Lutsharel Geertruida, Naoufal Bannis, Lennard Hartjes en Mimeirhel Benita hebben weer meegetraind en zijn inzetbaar dit weekend.

Feyenoord is op het trainingsveld druk bezig met de voorbereiding op de wedstrijd van zaterdagmiddag tegen RKC Waalwijk. De Rotterdammers trappen om 16:30 uur af in De Kuip en moeten het vermoedelijk doen zonder Luis Sinisterra. De aanvaller speelt vanavond nog met Colombia mee en de kans is groot dat hij niet op tijd terug is in Rotterdam.

Lees meer over
Mark Diemers Francesco Antonucci
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties