Jan van Dijk: 'Feyenoord qua spel geen topclub'

Jan van Dijk: 'Feyenoord qua spel geen topclub'

Jan van Dijk is niet bepaald onder de indruk van het voetbal dat Feyenoord dit seizoen laat zien. De coach van VVV Venlo gaat zaterdag met zijn elftal op bezoek in de Rotterdamse Kuip en gelooft in de kansen van zijn ploeg op een stunt.'Qua publiek, historie en shirt is Feyenoord een topclub, maar qua spel niet. We moeten onszelf blijven en dan hebben we zeker kansen,' zegt Van Dijk in De Limburger. Speciaal voor de wedstrijd in de Kuip krijgt Sjors Verdellen achterin de voorkeur boven Frank van Kouwen. 'Roy Makaay heeft extra aandacht nodig en ik denk dat Sjors de juiste man op de juiste plek is om dat te doen,' aldus Van Dijk.

De laatste drie keer dat VVV een competitiewedstrijd speelde in de Kuip, kreeg de ploeg minimaal vier goals tegen. In 1992 werd het 5-1, twee jaar later 5-0. De laatste ontmoeting tussen beide teams in Rotterdam, twee jaar geleden, eindigde in 4-1.

Lees meer over
VVV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties