Lof voor Malacia: ''Alsof er een routinier op het veld staat''

maandag 15 maart 2021 11:14 36.760 keer bekeken 121 reacties Pro Shots

Namens De Telegraaf stelde oud-voetballer John Rep deze week het Elftal van de Week samen. Na zijn fantastische optreden in de topper tegen PSV is het geen verrassing dat daarin onder de lat een plekje is weggelegd voor Feyenoord-doelman Nick Marsman. Maar ook Tyrell Malacia werd in het elftal opgenomen.

"Het mooie aan deze speler is dat hij zo sterk is aan de bal", licht Rep zijn keuze toe naar aanleiding van de wedstrijd tegen PSV. "Hij raakt nooit in paniek en zoekt altijd de voetballende oplossing. Malacia is 21 jaar, maar het oogt soms alsof er een routinier op het veld staat."

Ook bij de keuze voor Marsman gaf Rep uitleg. "Marsman verrichte een geweldige redding bij de één-op-één-situatie met Donyell Malen. Bovendien voorkwam hij met enkele goede ingrepen dat PSV op een 2-1 voorsprong kwam. Hij keepte een dijk van een wedstrijd. Daar heeft Feyenoord een uitstekende keeper aan. Hij haalde een hoog niveau en maakte een sterke indruk."

Gerelateerd nieuws
121 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 137 mensen actief, waarvan 35 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved