Conteh loopt hamstringblessure op tijdens training

Conteh loopt hamstringblessure op tijdens training

Christian Conteh is de komende periode niet beschikbaar voor Feyenoord. De aanvaller heeft afgelopen week op de training een hamstringblessure opgelopen en is daardoor niet inzetbaar voor de Rotterdammers. Steven Berghuis, die vorige week in de slotfase tegen AZ uitviel met een blessure, heeft gewoon kunnen meetrainen met de groep en is dus inzetbaar tegen VVV-Venlo.

Het huwelijk tussen de 21-jarige Conteh en Feyenoord is nog geen groot succes gebleken. De Duitse voetballer heeft sinds zijn komst afgelopen zomer slechts dertig minuten in het eerste van de Rotterdammers gespeeld en dat heeft vooral te maken met zijn blessures.

Tijdens zijn komst werd door Frank Arnesen benadrukt dat ze voor Conteh dezelfde rol in gedachten hebben als bij Luis Sinisterra. Het eerste jaar vooral wennen aan zijn nieuwe omgeving om zich daarna in de basis te knokken bij Feyenoord.

Lees meer over
Steven Berghuis Luis Sinisterra Frank Arnesen Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties