Toornstra over loonoffer: ''Het was een mededeling''

Toornstra over loonoffer: ''Het was een mededeling''

Niet alleen sportief gaat het slecht bij Feyenoord. Ook financieel zijn er door de coronacrisis zware klappen gevallen. Deze week kwam naar buiten dat de spelersgroep opnieuw werd gevraagd salaris in te leveren, een boodschap die niet goed gevallen zou zijn. Jens Toornstra wilde er zondag niet te veel op ingaan, maar dat hij er niet blij mee was, was duidelijk.

"Ik heb me voorgenomen om alleen over de wedstrijd te praten, maar ik kan erkennen dat we de mededeling gehad hebben en hebben aangehoord", reageerde hij toen het onderwerp bij ESPN ter sprake kwam. Uit zijn reactie bleek dat er van een gesprek weinig sprake was. "We hebben geen kans gekregen om te accepteren of te weigeren. Het was een mededeling. Meer ga ik er niet over zeggen", zei Toornstra, wiens lichaamstaal wel verraadde dat de manier waarop het gebeurde bij hem niet goed is gevallen.

De woorden van Toornstra bevestigde wat het Algemeen Dagblad eerder deze week al schreef over de gesprekken bij Feyenoord. Ook de krant meldde dat de onvrede voornamelijk ging over het feit dat het om een mededeling ging en dat er geen overleg met de spelersgroep heeft plaatsgevonden.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties