AD: Loonoffer valt verkeerd bij spelersgroep

AD: Loonoffer valt verkeerd bij spelersgroep

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat ook de spelers wederom een loonoffer moeten brengen. De directie heeft gisteren een mededeling gedaan aan de spelersgroep en dat is volgens het Algemeen Dagblad niet helemaal goed gevallen.

De spelers moeten vier maanden lang een deel van hun salaris afstaan. De frustratie zit er vooral in dat er geen overleg heeft plaatsgevonden of dat er een verzoek kwam vanuit de directie om mee te denken. Algemeen directeur Mark Koevermans, technisch directeur Frank Arnesen en financieel directeur Pieter Smorenburg hebben op trainingscomplex 1908 een mededeling gedaan en er was geen ruimte voor overleg.

Vanwege de slechte financiële situatie van de Rotterdammers is er simpelweg geen andere optie meer mogelijk en is het code rood in De Kuip. Volgens de krant is het overige personeel akkoord gegaan met het inleveren van een deel van hun salaris. Op kantoor leverden ze in de Kuip zo’n twintig procent van het salaris in. Ook worden er diverse bonussen geschrapt.

Lees meer over
De Kuip Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties