AD: Loonoffer valt verkeerd bij spelersgroep

vrijdag 19 februari 2021 16:06 85.145 keer bekeken 571 reacties FR12.nl

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat ook de spelers wederom een loonoffer moeten brengen. De directie heeft gisteren een mededeling gedaan aan de spelersgroep en dat is volgens het Algemeen Dagblad niet helemaal goed gevallen.

De spelers moeten vier maanden lang een deel van hun salaris afstaan. De frustratie zit er vooral in dat er geen overleg heeft plaatsgevonden of dat er een verzoek kwam vanuit de directie om mee te denken. Algemeen directeur Mark Koevermans, technisch directeur Frank Arnesen en financieel directeur Pieter Smorenburg hebben op trainingscomplex 1908 een mededeling gedaan en er was geen ruimte voor overleg.

Vanwege de slechte financiële situatie van de Rotterdammers is er simpelweg geen andere optie meer mogelijk en is het code rood in De Kuip. Volgens de krant is het overige personeel akkoord gegaan met het inleveren van een deel van hun salaris. Op kantoor leverden ze in de Kuip zo’n twintig procent van het salaris in. Ook worden er diverse bonussen geschrapt.

Gerelateerd nieuws
571 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 280 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75277 leden - Op dit moment zijn 540 mensen actief, waarvan 198 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved