''Als er deze zomer een club komt, moet hij ook gewoon weg''

woensdag 27 januari 2021 01:07 58.585 keer bekeken 235 reacties Pro Shots

De meningen over Marcos Senesi lopen nogal uiteen: waar de ene hem een topverdediger vindt die geschikt is voor het Argentijns nationaal elftal, daar vindt een ander weer dat het plafond van de verdediger in de Eredivisie ligt. Ook Feyenoord watcher Martijn Krabbendam plaatst zijn vraagtekens bij de vraagprijs voor de Argentijn. "35 miljoen voor Senesi? Als je de helft ervoor krijgt, moet Feyenoord dik tevreden zijn."

"Dat bedrag zit er wel in. Je ziet nu wel zijn tekortkomingen, zeker in de topwedstrijden. Tegen Vitesse een foutje, tegen Ajax was hij betrokken bij de goal en tegen AZ was hij zeer matig", aldus Krabbendam in de Dickvoormekaar Podcast. Aan de andere kant worden er Europees gezien wel andere dingen gevraagd van een verdediger dan in Nederland. "Weinig clubs spelen in de ruimte die Feyenoord weggaf tegen AZ. Als hij tussen een aantal verdedigers ingekapseld staat, met de middenvelders er kort bij, dan staat hij in de kleine ruimte en kan hij uitstekend functioneren."

"Wat dat betreft denk ik wel dat Feyenoord hem kwijt zal raken komende zomer. Ze gaan wel proberen zijn contract te verlengen. Maar dat doen ze omdat je dan verzekerd bent van een hoge transfersom. Als er deze zomer een club komt, moet hij ook gewoon weg. Dat is ook niet erg. Maar dan hoop ik wel voor Arne Slot dat hij een deel van het geld dat binnenkomt, mag herinvesteren. Anders moet hij echt gaan toveren."

Gerelateerd nieuws
235 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 116 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75099 leden - Op dit moment zijn 1214 mensen actief, waarvan 279 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved