#TT | Feyenoord benaderde Ligue 2-verdediger Bamba

#TT | Feyenoord benaderde Ligue 2-verdediger Bamba

Feyenoord is een van de clubs die interesse hebben getoond in centrumverdediger Axel Bamba, spelend bij Paris FC in de Franse Ligue 2. Dat meldt althans het Franse Footmercato. Volgens de website heeft Feyenoord zelfs al contact gezocht met het management van de 21-jarige verdediger.

De website schrijft dat Bamba al enige tijd opvalt in de Ligue 2, ook bij verschillende grote clubs. Zo zouden ook AS Saint-Étienne en Atalanta Bergamo interesse hebben. Bij Nederlandse clubs zou hij 'erg populair' zijn. Daarbij wordt ook FC Utrecht genoemd, maar Feyenoord zou het meest concreet zijn.

De 21-jarige Bamba werd geboren in Zürich, maar beschikt over de Franse en Ivoriaanse nationaliteit. Al vanaf jonge leeftijd speelde hij in de jeugdopleiding van Paris FC, waar hij in 2018 doorstroomde naar het eerste elftal. De laatste twee seizoenen was hij daar een vaste waarde in het eerste elftal. Overigens pakte hij dit seizoen in zestien wedstrijden al twee rode kaarten.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
FC Utrecht Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties