Makaay: ''Met komst Pratto wordt hij misschien wel weer de oude''

Makaay: ''Met komst Pratto wordt hij misschien wel weer de oude''

Dankzij het aantrekken van Lucas Pratto heeft Dick Advocaat eindelijk zijn gewenste spits binnengekregen. Door de langdurige vormdip van Nicolai Jørgensen was de wens van Advocaat ook wel begrijpelijk. Oud-Feyenoorder Roy Makaay snapt het aantrekken van Pratto ook, mede vanwege de fragiele fysieke gesteldheid van Jørgensen. "Hij is veel geblesseerd geweest."

"In de voorbereiding tegen Borussia Dortmund speelde hij goed en scoorde hij twee keer. Toen dacht ik 'hey, dit is een opstap naar een mooi seizoen'. Maar hij raakte snel weer geblesseerd en daarna was het niet meer de Jørgensen. die we kenden. Met de komst van Pratto wordt hij misschien wel weer de oude Nicolai."

"Ik vind dat een club als Feyenoord altijd concurrentie voorin moet hebben. Als je een spits hebt die niet presteert, moet je terugvallen op een alternatief", zo vertelt Makaay aan VoetbalPrimeur. "Sinisterra heeft het aardig ingevuld en van Linssen zien we dat hij hard werkt, maar dat is absoluut geen spits. In de jonge jongens heeft Advocaat minder vertrouwen. Bozeník is geblesseerd, dus ik snap dat je in de winterstop kijkt naar wat er mogelijk is."

Lees meer over
Luis Sinisterra Dick Advocaat Bryan Linssen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties