Makaay: ''Met komst Pratto wordt hij misschien wel weer de oude''

vrijdag 15 januari 2021 16:32 32.080 keer bekeken 35 reacties Pro Shots

Dankzij het aantrekken van Lucas Pratto heeft Dick Advocaat eindelijk zijn gewenste spits binnengekregen. Door de langdurige vormdip van Nicolai Jørgensen was de wens van Advocaat ook wel begrijpelijk. Oud-Feyenoorder Roy Makaay snapt het aantrekken van Pratto ook, mede vanwege de fragiele fysieke gesteldheid van Jørgensen. "Hij is veel geblesseerd geweest."

"In de voorbereiding tegen Borussia Dortmund speelde hij goed en scoorde hij twee keer. Toen dacht ik 'hey, dit is een opstap naar een mooi seizoen'. Maar hij raakte snel weer geblesseerd en daarna was het niet meer de Jørgensen. die we kenden. Met de komst van Pratto wordt hij misschien wel weer de oude Nicolai."

"Ik vind dat een club als Feyenoord altijd concurrentie voorin moet hebben. Als je een spits hebt die niet presteert, moet je terugvallen op een alternatief", zo vertelt Makaay aan VoetbalPrimeur. "Sinisterra heeft het aardig ingevuld en van Linssen zien we dat hij hard werkt, maar dat is absoluut geen spits. In de jonge jongens heeft Advocaat minder vertrouwen. Bozeník is geblesseerd, dus ik snap dat je in de winterstop kijkt naar wat er mogelijk is."

Gerelateerd nieuws
35 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 13 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 721 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved