'Feyenoord na het seizoen in gesprek over transfer Pratto'

'Feyenoord na het seizoen in gesprek over transfer Pratto'

Feyenoord heeft tijdens de onderhandelingen met River Plate geen optie tot koop weten te bedingen, maar wel afspraken gemaakt met de Argentijnse club over een mogelijke transfer van Lucas Pratto. De twee clubs hebben afgesproken om deze zomer te onderhandelen over een definitieve transfer van de 32-jarige spits naar Feyenoord.

''River heeft niet tot een optie tot koop besloten'', vertelt een verslaggever van ESPN. ''Vooral omdat ze geen enkel risico wilden lopen. Ze wilden niet een te groot bedrag voor hem vragen dat Feyenoord niet zou kunnen betalen. En ook niet een te klein bedrag, want dat zou zonde zijn als hij het heel goed zou doen. River heeft erover nagedacht en met de Nederlandse club afgesproken om na de huurperiode van zes maanden met elkaar om de tafel te gaan zitten om een akkoord te bereiken over een transfer van Pratto naar Feyenoord.''

Lees meer over
Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties