Vermoedelijke opstelling: Kökcü, Malacia, Toornstra

Vermoedelijke opstelling: Kökcü, Malacia, Toornstra

Feyenoord gaat het doen met Tyrell Malacia vanavond tegen Dinamo Zagreb. De verdediger keert terug van een blessure en gaat direct minuten maken, zo vertelde Dick Advocaat gisteren op de persconferentie. "Ik heb hem gezegd dat we hem nodig hebben en hij gaat beginnen."

Nicolai Jørgensen is geschorst voor het duel in de groepsfase van de Europa League en daardoor niet inzetbaar. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Bryan Linssen daardoor in de spits start. De krant verwacht verder dat Luciano Narsingh als linksbuiten gaat starten in de belangrijke wedstrijd voor de Rotterdammers.

Advocaat heeft zijn speelwijze al bekend gemaakt: ''We gaan op dezelfde manier spelen zoals we dat ook tegen CSKA Moskou (3-1 zege, red.) hebben gedaan. Geduldig. Dan komen er altijd een paar kansen en die moet je benutten.'' De trainer deelt ook complimenten uit aan zijn ploeg. De Rotterdammers missen al weken enkele basisspelers.

''Die zijn er al weken niet bij. Zes! Haal uit welk elftal dan ook zes basisspelers en het wordt gewoon roeien met de riemen die je hebt'', vertelt Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Daar doe ik hier vaak wel makkelijk over, maar dat maakt het niet eenvoudiger voor een trainer natuurlijk. De groep heeft het gewoon uitstekend opgevangen.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Diemers, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Linssen, Narsingh.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Tyrell Malacia Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties