Vermoedelijke opstelling: Kökcü, Malacia, Toornstra

donderdag 3 december 2020 10:55 47.865 keer bekeken 392 reacties Pro Shots

Feyenoord gaat het doen met Tyrell Malacia vanavond tegen Dinamo Zagreb. De verdediger keert terug van een blessure en gaat direct minuten maken, zo vertelde Dick Advocaat gisteren op de persconferentie. "Ik heb hem gezegd dat we hem nodig hebben en hij gaat beginnen."

Nicolai Jørgensen is geschorst voor het duel in de groepsfase van de Europa League en daardoor niet inzetbaar. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Bryan Linssen daardoor in de spits start. De krant verwacht verder dat Luciano Narsingh als linksbuiten gaat starten in de belangrijke wedstrijd voor de Rotterdammers.

Advocaat heeft zijn speelwijze al bekend gemaakt: ''We gaan op dezelfde manier spelen zoals we dat ook tegen CSKA Moskou (3-1 zege, red.) hebben gedaan. Geduldig. Dan komen er altijd een paar kansen en die moet je benutten.'' De trainer deelt ook complimenten uit aan zijn ploeg. De Rotterdammers missen al weken enkele basisspelers.

''Die zijn er al weken niet bij. Zes! Haal uit welk elftal dan ook zes basisspelers en het wordt gewoon roeien met de riemen die je hebt'', vertelt Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Daar doe ik hier vaak wel makkelijk over, maar dat maakt het niet eenvoudiger voor een trainer natuurlijk. De groep heeft het gewoon uitstekend opgevangen.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Diemers, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Linssen, Narsingh.

Gerelateerd nieuws
392 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 116 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1038 mensen actief, waarvan 294 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved