''Bij Feyenoord hadden ze Burger prima kunnen gebruiken''

''Bij Feyenoord hadden ze Burger prima kunnen gebruiken''

Wouter Burger werd aan het begin van het huidige seizoen verhuurd om bij Sparta speelminuten te maken, maar vooralsnog komt daar weinig van terecht. De negentienjarige middenvelder viel vooralsnog enkel twee keer kort in. Dat terwijl Feyenoord hem gezien de personele problemen goed had kunnen gebruiken.

"Ik vraag me af hoe Wouter Burger hier nu naar zit te kijken", begint journalist Justin Kevenaar in de Bord Op Schoot-podcast van FC Afkicken. "Die had honderd procent gespeeld nu. Bij Sparta heeft hij het tot nu toe met invalbeurten moeten doen, ook omdat Sven Mijnans een plekje heeft veroverd. Ik snap dat Sparta eerder de voorkeur geeft aan een jongen uit de eigen jeugd die het goed doet dan aan Burger, maar die zit op een tweede plan."

"Bij Feyenoord hadden ze hem onder deze omstandigheden prima kunnen gebruiken", vervolgt hij. "Achteraf is het een beetje gek dat ze hem zo makkelijk hebben verhuurd, terwijl Advocaat zoveel waarde hecht aan een brede selectie."

Lees meer over
Dick Advocaat Wouter Burger
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties