Berghuis: ''Goal Senesi kantelt de hele wedstrijd''

Berghuis: ''Goal Senesi kantelt de hele wedstrijd''

Steven Berghuis was in de eerste wedstrijd na de interlandbreak direct weer belangrijk voor Feyenoord. Met twee penalty's hielp hij Feyenoord aan een 1-3 overwinning op Fortuna Sittard. Na afloop spreekt de topscorer van een overwinning 'op karakter'.

"Je krijgt twee tegenslagen met een heel slechte tegengoal en een rode kaart", begint Berghuis voor de camera van FOX Sports. "Dan lijdt je. Je wordt achteruit gedwongen en je moet strijden voor elkaar. Die fantastische goal van Marcos brengt ons helemaal terug in de wedstrijd." Senesi schoot na dertig minuten van twintig meter snoeihard in de kruising, niet zijn eerste prachtgoal dit seizoen. "Dat is wat je nodig hebt op zo'n moment. Het kantelt de hele wedstrijd en het gevoel bij ons. Het was een supergoal."

Berghuis zelf zorgde vervolgens van elf meter voor de 1-2 en 1-3. Waar hij zijn penalty's normaal gesproken hard inschiet, koos hij nu beide keren koeltjes voor een hoek. "Ik wil er niet te veel over vertellen, maar nadat ik miste tegen Zagreb ging ik nadenken, analyseren en trainen. Je probeert een complete voetballer te worden."

Lees meer over
Steven Berghuis Fortuna Sittard Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties