Kein Geloel: ''Sint Nicolai gaat voor de kerst nog pieken''

dinsdag 17 november 2020 00:51 33.745 keer bekeken 88 reacties Pro Shots

Nog één duel van Oranje en dan zit de laatste interlandbreak van 2020 erop. De blik kan weer volledig op Feyenoord, dat bovendien een ontzettend druk blok voor de boeg heeft. Daar is doelman Justin Bijlow helaas niet bij. Hij is tot de winterstop uitgeschakeld door een blessure. Het is helaas niet voor het eerst dat de goalie fysieke tegenslag kent. Moet Feyenoord – dat met de cruciale tweede helft van de groepsfase in de Europa League voor de boeg – alleen Nick Marsman als stand-in achter de hand heeft, de markt op en aankloppen bij de transfervrije Warner Hahn of Michel Vorm?

Het is in de 177ste aflevering van Kein Geloel een mooi moment om eens te kijken naar de aflopende contracten. Voor spelers als Eric Botteghin, Bart Nieuwkoop, Sven van Beek en George Johnston is hun toekomst nog onduidelijk. Welke voetballers verdienen een langere toekomst in de Kuip? Freek, Johan en Wesley geven Frank Arnesen advies, al is het maar de vraag of de Deen nog lang technisch directeur in Rotterdam is nu AS Roma op hem aast. En worden het nu eindelijk de weken van Nicolai Jørgensen, te beginnen in Sittard tegen Fortuna? Laten we het hopen.

Gerelateerd nieuws
88 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 752 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved