Van Hanegem: ''Van Bommel geschikte opvolger Advocaat''

maandag 9 november 2020 04:38 65.095 keer bekeken 246 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft een uitstekende week achter de rug met drie overwinningen op rij. Bryan Linssen stond in die wedstrijden in de basisopstelling van Feyenoord, maar wordt door Feyenoorders bijna steevast als een zwakke schakel gezien. Ook Willem van Hanegem is dat opgevallen. "Bryan Linssen kan bij veel supporters van Feyenoord heel weinig goed doen."

"En eerlijk is eerlijk, het is ook nog geen doorslaand succes met hem in de Kuip. Maar inmiddels vraag ik mij af of mensen nog wel normaal naar zijn spel kunnen kijken", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Feyenoord speelde tegen CSKA Moskou in de Europa League de beste wedstrijd van het seizoen. Toch klaagde iedereen nog over Linssen en dat was die avond niet terecht. Hij deed wat hij kon, ontlastte zijn ploeggenoten met al zijn loopwerk, verstoorde de opbouw en was aanspeelbaar."

"Bij Linssen moet je ook meenemen dat hij noodgedwongen op een andere positie speelt. Daar zijn ze bij Feyenoord trouwens goed in. Amrabat, Karsdorp, Nieuwkoop, die kleine Hamer, Geertruida en Haps; ze liepen de laatste jaren allemaal op een andere positie dan waar ze in de jeugd of bij hun eerdere clubs speelden. De mensen schreeuwen dat Linssen een miskoop is, maar hij was transfervrij. En dat hij nooit de beste speler van Feyenoord zal worden, daar hoef je ook geen hogere wiskunde voor te hebben gestudeerd. Hij komt van de subtop, speelt op een vreemde plek. Daar kun je ook respect voor hebben."

Van Hanegem denkt daarnaast dat Mark van Bommel als trainer een geschikte opvolger voor Dick Advocaat zou kunnen zijn. "Veel mensen zullen wel roepen dat hij niet bij Feyenoord zou passen als PSV'er, maar ik denk het juist wel. Dat gif van hem, daar werden ze in de Kuip altijd gek van. Ik denk dat het een goede combinatie kan zijn, ook al omdat spelers doorgaans met hem weglopen."

Gerelateerd nieuws
246 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 132 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 455 mensen actief, waarvan 189 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved