''Opmerkelijk dat Makkelie naar de kant wordt geroepen''

zondag 8 november 2020 17:14 51.020 keer bekeken 206 reacties Pro Shots

Feyenoord gaat met drie punten tegen FC Groningen de interlandbreak in. Lutsharel Geertruida en Steven Berghuis trokken de wedstrijd over de streep. Wel kwam Feyenoord tegen Groningen niet goed voor de dag, zo zag ook RTV Rijnmond.

"Het was natuurlijk niet goed wat Feyenoord liet zien, maar het resultaat is er wel", vat clubwatcher Dennis van Eersel de middag samen. "Het was een heel slechte eerste helft. Feyenoord was totaal niet vergelijkbaar met het niveau dat het tegen CSKA Moskou haalde. Het kwam wel op 1-0 voorsprong, maar die werd afgekeurd door de VAR. Opmerkelijk vind ik het, dat Makkelie naar de kant wordt geroepen om te beoordelen. Het was geen overduidelijke fout, maar hij vond van wel."

Van Eersel vervolgt: "In de tweede helft begon Feyenoord weer niet scherp, maar na de goal van Geertruida werd het wat stabieler. Feyenoord gaf bijna niks meer weg. Na de penalty kwam het al helemaal niet meer in de problemen." Volgens de journalist is de interlandbreak erg welkom in Rotterdam. "Feyenoord heeft nu even rust. Het is misschien ook wel nodig. Het afgelopen blok was niet goed, maar Feyenoord eindigt 'm wel met drie punten."

Gerelateerd nieuws
206 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 54 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 897 mensen actief, waarvan 191 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved