''Opmerkelijk dat Makkelie naar de kant wordt geroepen''

''Opmerkelijk dat Makkelie naar de kant wordt geroepen''

Feyenoord gaat met drie punten tegen FC Groningen de interlandbreak in. Lutsharel Geertruida en Steven Berghuis trokken de wedstrijd over de streep. Wel kwam Feyenoord tegen Groningen niet goed voor de dag, zo zag ook RTV Rijnmond.

"Het was natuurlijk niet goed wat Feyenoord liet zien, maar het resultaat is er wel", vat clubwatcher Dennis van Eersel de middag samen. "Het was een heel slechte eerste helft. Feyenoord was totaal niet vergelijkbaar met het niveau dat het tegen CSKA Moskou haalde. Het kwam wel op 1-0 voorsprong, maar die werd afgekeurd door de VAR. Opmerkelijk vind ik het, dat Makkelie naar de kant wordt geroepen om te beoordelen. Het was geen overduidelijke fout, maar hij vond van wel."

Van Eersel vervolgt: "In de tweede helft begon Feyenoord weer niet scherp, maar na de goal van Geertruida werd het wat stabieler. Feyenoord gaf bijna niks meer weg. Na de penalty kwam het al helemaal niet meer in de problemen." Volgens de journalist is de interlandbreak erg welkom in Rotterdam. "Feyenoord heeft nu even rust. Het is misschien ook wel nodig. Het afgelopen blok was niet goed, maar Feyenoord eindigt 'm wel met drie punten."

Lees meer over
Steven Berghuis FC Groningen Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties