Marcos Senesi voor het eerst in voorselectie Argentinië

maandag 26 oktober 2020 14:40 45.990 keer bekeken 142 reacties Pro Shots

Marcos Senesi is opgenomen in de voorselectie van het Argentijnse elftal. In de selectie zitten in totaal 37 spelers. Het is de eerste keer dan de Feyenoorder de (voorlopige) selectie gehaald heeft. 

Tijdens de komende interlandperiode speelt Argentinië twee wedstrijden in de Zuid-Amerikaanse WK Kwalificatiecompetitie. Op 12 november begint het land met een thuiswedstrijd tegen Paraguay, waarna er op 18 november wordt afgereisd naar Peru. Argentinië won de eerste twee wedstrijden in de poule van Ecuador en Bolivia en deelt daardoor momenteel de koppositie met Brazilië. 

Senesi is bij Feyenoord doorgegaan waar hij vorig seizoen gebleven was. Achterin staat de verdediger zijn mannetje en tegen ADO Den Haag was hij goed voor een prachtige goal die de hele wereld overging. In de zomer van 2021 kan Senesi ook in actie komen op de Olympische Spelen. Het Argentijnse elftal doet met het Onder 23-elftal mee in Tokyo, waarvoor de Feyenoorder dan nog speelgerechtigd is. 

Gerelateerd nieuws
142 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 89 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75069 leden - Op dit moment zijn 779 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved