Van Hanegem over Veerman: ''Hij had in de Kuip gepast''

maandag 21 september 2020 04:16 52.840 keer bekeken 117 reacties Pro Shots

Feyenoord is normaal gesproken klaar op de transfermarkt, mits er geen sleutelspelers verkocht gaan worden. Willem van Hanegem vindt het jammer dat de Rotterdammers Joey Veerman van Heerenveen niet hebben aangetrokken. "Die Joey Veerman is een leuke voetballer. Feyenoord kon hem niet betalen, jammer, want hij had in de Kuip gepast."

Het viel De Kromme ook op dat keepers als Yvon Mvogo van PSV en Kepa Arrizabalaga van Chelsea afgelopen weekend kinderlijk in de fout gingen bij het 'meevoetballen'. "Als je niet kunt opbouwen, moet je het niet doen. Maar het is een soort verplichting geworden. Ik zag laatst beelden van Feyenoord onder 18 jaar tegen Ajax onder 18 jaar. Bij Feyenoord moest de keeper van hun trainer blijkbaar voortdurend iemand aanspelen bij het eigen zestienmetergebied. Het waren gewoon allemaal voorzetten voor Ajax en het werd 2-6. Ze noemen het opleiden."

"Ik zou dan juist graag een speler zien die zegt: 'trainer, ophouden nou met die gekkigheid, het kost ons keer op keer tegengoals, we doen het gewoon niet meer'. Zo'n karakter kan het verder schoppen dan iemand die alles maar laat gebeuren. Bij Feyenoord zetten ze trouwens alles op het elftal onder 21 jaar, ze halen daar spelers voor uit Noorwegen en Portugal maar het leverde al twee nederlagen in drie duels op. Het eerste elftal is ook nog zoekende."

Gerelateerd nieuws
117 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74851 leden - Op dit moment zijn 823 mensen actief, waarvan 281 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved