Blessure Bijlow valt mee: ''Ik kan er gewoon bij zijn''

Blessure Bijlow valt mee: ''Ik kan er gewoon bij zijn''

Justin Bijlow heeft vandaag de training eerder moeten verlaten. De 22-jarige doelman kreeg een bal op zijn hand waardoor zijn duim dubbel ging. Supporters hoeven zich geen zorgen te maken. Bijlow kan zaterdagavond tegen PEC Zwolle gewoon starten in de basis.

''Ik kreeg de bal verkeerd op mijn duim, dat hebben keepers wel vaker, er is niets aan de hand. Mijn duim ging even dubbel, dat deed even pijn", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik kan tegen PEC Zwolle gewoon spelen." Er zullen geen supporters van Feyenoord aanwezig zijn. "Ja, dat is even wennen. Mijn vader en moeder kunnen horen wat ik zeg, dus ik moet een beetje op mijn taalgebruik letten."

"De selectie is intact gebleven en ik denk dat we een goede voorbereiding hebben gehad. Iedereen staat te popelen om zaterdag te starten," reageert Bijlow, die hoopt de reeks van afgelopen seizoen door te kunnen zetten. "Ik zie geen reden waarom dat niet zou kunnen. Ja, we hebben lang geen echte wedstrijd meer gespeeld, maar iedereen heeft vertrouwen in de kwaliteiten van deze groep."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties