Arnesen: ''Wij hoeven niet per se te verkopen''

Arnesen: ''Wij hoeven niet per se te verkopen''

Marcos Senesi staat in de concrete belangstelling van diverse clubs uit het buitenland. De Spaanse club Sevilla volgt de Argentijn al langer en is onder de indruk van zijn ontwikkeling als voetballer. De geluiden dat Feyenoord deze zomer een speler moet verkopen kloppen niet.

Feyenoord staat er financieel niet heel slecht voor. "Wij hoeven niet per se te verkopen," zegt technisch directeur Frank Arnesen in gesprek met RTV Rijnmond. "Maar je weet dat Feyenoord niet oneindig veel geld heeft dus zullen we aanbiedingen serieus nemen. Maar het is zeker niet noodzakelijk."

Volgens oer-Feyenoorder Jan Boskamp speelt er veel rondom Senesi. De technisch directeur van Feyenoord wil niet ingaan op de interesse van Sevilla en of de Rotterdammers al een bod hebben ontvangen. "Ik weet niet wie dat meldt, maar die informatie is niet vanuit Feyenoord gekomen. Als we Senesi verkocht hebben, dan brengen we dat zelf naar buiten."

Lees meer over
Sevilla Marcos Senesi Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties