''Feyenoord is de mooiste club, zonder twijfel''

''Feyenoord is de mooiste club, zonder twijfel''

Mark Diemers heeft vandaag de overstap gemaakt van Fortuna Sittard naar Feyenoord. De 26-jarige middenvelder kan niet wachten om in De Kuip te voetballen en heeft veel zin in zijn nieuwe avontuur. Bang voor het niveau is Diemers niet. Hij wil zich direct gaan bewijzen bij de Rotterdammers en start dan ook eerder met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

''Ik ben niet bang, ik denk dat ik Feyenoord aankan. Al moet dat in de praktijk blijken. Geen idee hoe het gaat lopen, maar ik ben 26 jaar, een cruciale leeftijd. Eén ding weet ik zeker, ik word hier sowieso een betere voetballer met betere spelers om me heen,'' vertelt Diemers vol vertrouwen in gesprek met Voetbal International. ''Daar was het me ook om te doen. De stap die je maakt moet goed zijn en ik geloof erin dat ik bij Feyenoord mijn doelen kan waarmaken. Ik ben een jongen die uitdagingen aangaat in zijn leven, nou, dit is een superinteressante.''

Een interview uit het verleden komt ook nog ter sprake. Diemers gaf aan Ajax de mooiste club van Nederland te vinden. "Feyenoord is de mooiste club, zonder twijfel. Maar goed, ik wist natuurlijk dat deze vraag zou komen. Ik heb dat een keer gezegd, anderhalf jaar geleden ofzo. Toen deed Ajax het heel goed in de Champions League. Maar de mensen weten niet dat ik jaren geleden regelmatig in De Kuip heb gezeten'', legt Diemers uit in gesprek met RTV Rijnmond. ''Dus ik kan uit de wereld helpen dat ik voor Ajax ben ofzo, absoluut niet. Ik heb nooit echt een voorkeur gehad voor een club, maar ik vind Feyenoord natuurlijk een fantastische club."

Lees meer over
De Kuip ajax Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties