''Ze hebben de beste speler van de eredivisie met Berghuis''

maandag 9 maart 2020 14:54 73.505 keer bekeken 182 reacties Pro Shots

De maand maart kan een hele belangrijke maand voor Feyenoord worden. Vóór de interlandbreak wachten Sparta en Ajax en daarmee lijken de Rotterdammers aan het eind van deze maand te weten waar ze staan in de titelrace. 

''De beste helft van dit seizoen van Feyenoord?'', begint Jeroen Elshoff in de NOS Voetbalpodcast. ''Ik vond ze tegen PSV ook al heel goed spelen. Dit elftal is volkomen in balans, hoewel er ook gevaar schuilt doordat ze nu met een hele dunne groep werken. Bozenik vond ik gisteren niet zo goed, die had niet zijn dag. Zoals het nu speelt, is het heel moeilijk om Feyenoord te verslaan. Ze hebben de laatste keer verloren in oktober en ze stralen echt iets onoverwinnelijks uit. Als Feyenoord begint en ik zie ze spelen, dan weet ik eigenlijk al dat ze deze wedstrijd ook weer gaan winnen. Kampioen? Ik denk inderdaad dat Feyenoord kampioen wordt.''

''Ze hebben de beste speler van de eredivisie met Berghuis. Dat team is zo in balans, het klopt echt allemaal. Het middenveld met Kökcü, Toornstra en Fer… Ze hebben daar lang naar gezocht en nu eindelijk gevonden. Voorin kunnen nog wel eens problemen ontstaan mocht daar iemand wegvallen. Dat kunnen ze niet opvangen'', zegt Arman Avsaroglu. 

''Als je de laatste resultaten pakt en kijkt naar hoe een elftal presteert, dan zie je dat in de laatste drie maanden Feyenoord het meest stabiel is. De lijn is daar echt omhoog gegaan, AZ en Ajax hebben allebei in een dip gezeten en Feyenoord behaalde altijd al resultaten maar begint nu ook nog eens goed voetbal te spelen. Dan wordt het natuurlijk heel interessant om te volgen hoe dichtbij ze nog gaan komen'', sluit Elshoff af.  

Gerelateerd nieuws
182 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 66 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 983 mensen actief, waarvan 233 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved