''Ze hebben de beste speler van de eredivisie met Berghuis''

''Ze hebben de beste speler van de eredivisie met Berghuis''

De maand maart kan een hele belangrijke maand voor Feyenoord worden. Vóór de interlandbreak wachten Sparta en Ajax en daarmee lijken de Rotterdammers aan het eind van deze maand te weten waar ze staan in de titelrace.

''De beste helft van dit seizoen van Feyenoord?'', begint Jeroen Elshoff in de NOS Voetbalpodcast. ''Ik vond ze tegen PSV ook al heel goed spelen. Dit elftal is volkomen in balans, hoewel er ook gevaar schuilt doordat ze nu met een hele dunne groep werken. Bozenik vond ik gisteren niet zo goed, die had niet zijn dag. Zoals het nu speelt, is het heel moeilijk om Feyenoord te verslaan. Ze hebben de laatste keer verloren in oktober en ze stralen echt iets onoverwinnelijks uit. Als Feyenoord begint en ik zie ze spelen, dan weet ik eigenlijk al dat ze deze wedstrijd ook weer gaan winnen. Kampioen? Ik denk inderdaad dat Feyenoord kampioen wordt.''

''Ze hebben de beste speler van de eredivisie met Berghuis. Dat team is zo in balans, het klopt echt allemaal. Het middenveld met Kökcü, Toornstra en Fer… Ze hebben daar lang naar gezocht en nu eindelijk gevonden. Voorin kunnen nog wel eens problemen ontstaan mocht daar iemand wegvallen. Dat kunnen ze niet opvangen'', zegt Arman Avsaroglu.

''Als je de laatste resultaten pakt en kijkt naar hoe een elftal presteert, dan zie je dat in de laatste drie maanden Feyenoord het meest stabiel is. De lijn is daar echt omhoog gegaan, AZ en Ajax hebben allebei in een dip gezeten en Feyenoord behaalde altijd al resultaten maar begint nu ook nog eens goed voetbal te spelen. Dan wordt het natuurlijk heel interessant om te volgen hoe dichtbij ze nog gaan komen'', sluit Elshoff af.

Lees meer over
PSV Steven Berghuis Jens Toornstra ajax Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties