''Ik denk dat Feyenoord goed zou zijn voor Bozenik''

vrijdag 17 januari 2020 11:55 69.655 keer bekeken 166 reacties Pro Shots

Feyenoord is nog altijd geïnteresseerd in de Slowaakse Robert Bozenik. Het is nog maar de vraag of het ook tot een transfer zal komen. Bozenik zou minstens vijf miljoen moeten kosten en ook andere clubs zitten achter de spits aan. 

"HSV is heel geïnteresseerd", weet Simon Cziommer te vertellen in het programma Voetbalpraat. "De club had een bod gedaan van boven de drie miljoen. Daar zijn ze niet mee akkoord gegaan." Eerder leek de spits al bijna rond met CSKA Moskou. "De clubs waren al rond voor een bedrag van 2,5 miljoen plus nog eens twee miljoen in de zomer. Toen is een andere partij van die speler erbij gekomen, waardoor de deal afketste. Toen meldden zich steeds meer clubs, nu ook Feyenoord."

"Ik denk dat Feyenoord goed voor hem zou zijn", vervolgt Cziommer. "Vooral omdat hij bij Zilina vaak slechter speelt dan in het nationale elftal. Het is een goede spits die zich door kan ontwikkelen. Dan kan Feyenoord er ook weer geld aan verdienen, net als bij Senesi."

"Ik heb hem zien spelen. Hij was altijd al sterk met zijn rug naar de goal, waar hij weg kon draaien maar ook aanspeelbaar is. Maar de laatste achttien maanden heeft hij zich zo ontwikkeld dat hij in de zestien ook de goals maakt. Dat ontbrak daarvoor. Dan zie je meteen hoeveel aandacht zo'n speler kan krijgen. Dat heeft hij afgedwongen."

Gerelateerd nieuws
166 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 75 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 90 mensen actief, waarvan 31 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved