''Ik denk dat Feyenoord goed zou zijn voor Bozenik''

''Ik denk dat Feyenoord goed zou zijn voor Bozenik''

Feyenoord is nog altijd geïnteresseerd in de Slowaakse Robert Bozenik. Het is nog maar de vraag of het ook tot een transfer zal komen. Bozenik zou minstens vijf miljoen moeten kosten en ook andere clubs zitten achter de spits aan.

"HSV is heel geïnteresseerd", weet Simon Cziommer te vertellen in het programma Voetbalpraat. "De club had een bod gedaan van boven de drie miljoen. Daar zijn ze niet mee akkoord gegaan." Eerder leek de spits al bijna rond met CSKA Moskou. "De clubs waren al rond voor een bedrag van 2,5 miljoen plus nog eens twee miljoen in de zomer. Toen is een andere partij van die speler erbij gekomen, waardoor de deal afketste. Toen meldden zich steeds meer clubs, nu ook Feyenoord."

"Ik denk dat Feyenoord goed voor hem zou zijn", vervolgt Cziommer. "Vooral omdat hij bij Zilina vaak slechter speelt dan in het nationale elftal. Het is een goede spits die zich door kan ontwikkelen. Dan kan Feyenoord er ook weer geld aan verdienen, net als bij Senesi."

"Ik heb hem zien spelen. Hij was altijd al sterk met zijn rug naar de goal, waar hij weg kon draaien maar ook aanspeelbaar is. Maar de laatste achttien maanden heeft hij zich zo ontwikkeld dat hij in de zestien ook de goals maakt. Dat ontbrak daarvoor. Dan zie je meteen hoeveel aandacht zo'n speler kan krijgen. Dat heeft hij afgedwongen."

[readmore=52977]

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties