'Gio' aanwezig in De Kuip: ''Hoop op een magische avond''

'Gio' aanwezig in De Kuip: ''Hoop op een magische avond''

Feyenoord treft Rangers in de groepsfase van de Europa League. De Rotterdammers moeten winnen om nog kans te maken op overwintering. Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar het duel in De Kuip en heeft warme gevoelens voor beide clubs.

De oud-trainer van Feyenoord is vanavond aanwezig bij het duel. "Het is een speciale wedstrijd voor mij, dus ik zal er zijn. Ik hoop dat Feyenoord er een magische avond van kan maken. Het is voor mij dubbelop, omdat ik bij beide clubs goede gevoelens heb en successen heb beleefd. Ik vond het een eer om onderdeel te zijn van de clubs. Dat zal mij een speciaal gevoel geven.''

Van Bronckhorst werkte samen met Dick Advocaat bij Rangers en bij Feyenoord. "Ik heb een heel goede relatie met hem gehad. Niet alleen bij de club, maar ook als bondscoach. Hij heeft mij ook bijgestaan in een heel moeilijke periode als trainer," vertelt hij in gesprek met FOX Sports.

[readmore=52556]

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties