De Boer over Senesi: ''Misschien heeft het tijd nodig''

De Boer over Senesi: ''Misschien heeft het tijd nodig''

Marcos Senesi staat zondagmiddag zeer waarschijnlijk opnieuw in de basiself van Feyenoord. De Argentijnse verdediger, die deze zomer overkwam van San Lorenzo, startte eerder al in de basisopstelling tegen Heracles Almelo en Young Boys.

Tegen Heracles Almelo speelde Senesi een matige partij, maar tegen Young Boys speelde hij een stuk beter. "Dat was zijn beste wedstrijd", zegt Ronald de Boer. "Qua balveroveringen, intercepties, het overzicht, de inspeelpasses. Als je dat zag, is het een prima speler. Ik heb nog steeds niet het gevoel dat hij supersnel is of hard genoeg maar tegen Young Boys kreeg hij echt wel een voldoende. Misschien heeft het tijd nodig."

"Het is ook niet niks waar hij terecht komt", voegt oud-Feyenoorder Tim de Cler toe in het FOX Sports-programma Goedemorgen Eredivisie. "Dit was zijn tweede hele wedstrijd. Als je hem tegen Young Boys zag, ziet het er positief uit."

"Als je een speler koopt voor een bedrag dat voor Feyenoord veel geld is, dan moet hij gelijk spelen", reageert John de Wolf. "Hoe langer hij niet speelt, hoe meer hij gezien gaat worden als 'de verlosser'. Laten we tot de winterstop kijken hoe het gaat en dan pas met een goed oordeel komen over deze jongen."

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties