De Boer over Senesi: ''Misschien heeft het tijd nodig''

zondag 27 oktober 2019 11:19 110.290 keer bekeken 130 reacties Pro Shots

Marcos Senesi staat zondagmiddag zeer waarschijnlijk opnieuw in de basiself van Feyenoord. De Argentijnse verdediger, die deze zomer overkwam van San Lorenzo, startte eerder al in de basisopstelling tegen Heracles Almelo en Young Boys.

Tegen Heracles Almelo speelde Senesi een matige partij, maar tegen Young Boys speelde hij een stuk beter. "Dat was zijn beste wedstrijd", zegt Ronald de Boer. "Qua balveroveringen, intercepties, het overzicht, de inspeelpasses. Als je dat zag, is het een prima speler. Ik heb nog steeds niet het gevoel dat hij supersnel is of hard genoeg maar tegen Young Boys kreeg hij echt wel een voldoende. Misschien heeft het tijd nodig."

"Het is ook niet niks waar hij terecht komt", voegt oud-Feyenoorder Tim de Cler toe in het FOX Sports-programma Goedemorgen Eredivisie. "Dit was zijn tweede hele wedstrijd. Als je hem tegen Young Boys zag, ziet het er positief uit."

"Als je een speler koopt voor een bedrag dat voor Feyenoord veel geld is, dan moet hij gelijk spelen", reageert John de Wolf. "Hoe langer hij niet speelt, hoe meer hij gezien gaat worden als 'de verlosser'. Laten we tot de winterstop kijken hoe het gaat en dan pas met een goed oordeel komen over deze jongen."

Gerelateerd nieuws
130 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75069 leden - Op dit moment zijn 57 mensen actief, waarvan 32 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved