Karsdorp: ''Mooi om weer met die jongens te voetballen''

Karsdorp: ''Mooi om weer met die jongens te voetballen''

Rick Karsdorp heeft zich de afgelopen twee weken in alle rust kunnen voorbereiden op de wedstrijd van aanstaande zondag. Feyenoord neemt het dan op tegen ADO Den Haag in De Kuip. De verdediger zag Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen weer voluit meetrainen de afgelopen dagen.

"Mooi om weer met die jongens te voetballen. Die jongens ken ik. Het voelt vertrouwd. Maar ook voor die jongens is het fijn, het is niet fijn als je lang geblesseerd bent. Als je dan weer op het veld kan staan, is dat prachtig, dan lijk je net een klein kind," vertelt Karsdorp in gesprek met RTV Rijnmond.

Karsdorp werd tegen Willem II gewisseld door Jaap Stam en reageerde daar woedend op. De verdediger heeft een gesprek gehad met de trainer. ''Dat kan natuurlijk niet. Het was puur uit emotie. Het stond 0-0 en ik speelde een draak van een wedstrijd. Ik heb altijd het gevoel dat ik iets kon doen, maar uiteindelijk moet je blij zijn dat je bent gewisseld vanwege mijn bovenbeen. Ik heb na de wedstrijd met de trainer gesproken. Het was een dingetje, maar het is geweest.''

Lees meer over
De Kuip Willem II Jens Toornstra ADO Den haag Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties