Tapia: ''Nerveus over hoe het publiek zou reageren''

Tapia: ''Nerveus over hoe het publiek zou reageren''

Renato Tapia was gisteren tegen FC Dinamo Tbilisi ineens basisspeler van Feyenoord. De middenvelder kreeg te horen dat hij uit De Kuip moest vertrekken, maar Jaap Stam heeft veel vertrouwen in Tapia. ''Er is veel gezegd, maar ik focus mij op wat het team van mij nodig heeft en wat de trainer zegt.''

"Feyenoord is mijn club, ik heb hier een contract en ik wil hier blijven. Het was natuurlijk een lastige periode, maar we hebben afgesproken dat ik er verder niets over zou zeggen in de media,'' reageert Tapia in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik ben een rustige jongen en heb geen zin om nu te overreageren op wat er gezegd is, omdat dit weer schadelijk kan zijn voor mij en het team."

Tapia was bang dat de supporters van Feyenoord hem gingen uitfluiten. ''Ik was wel wat nerveus over hoe het publiek zou reageren, na alles wat er gezegd en geschreven is. Maar de fans zijn geweldig, ik ben dankbaar,'' aldus Tapia, die na afloop van de gewonnen Europese wedstrijd veel complimenten heeft ontvangen over zijn spel.

Lees meer over
De Kuip Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties