Stam blij: ''Steven kan het verschil maken''

Stam blij: ''Steven kan het verschil maken''

Jaap Stam is zeer te spreken over de contractverlenging van Steven Berghuis. Feyenoord maakte zondag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sparta, bekend dat de aanvaller zijn contract bij de club heeft verlengd tot 2022. Hiermee weigerde hij ook een mogelijke transfer naar PSV.

"Het is zeker goed nieuws, we kennen allemaal de kwaliteiten van Steven. Dat heeft hij hier vaak genoeg laten zien", zegt hij tegen FOX Sports. "Hij kan het verschil maken, mooi dat hij blijft. Het is zeker dat hij bij ons blijft, ja."

"We zijn in gesprek geweest met elkaar en hij met de club over wat te doen. Hij is op de training altijd heel correct geweest naar mij en de spelersgroep toe. Hij heeft zich altijd maximaal ingezet om het maximale eruit te halen voor zichzelf en de club. Ja, hij had een contract, maar je weet nooit hoe het kan lopen. Ik ben er wel altijd vanuit gegaan dat hij zou blijven."

Lees meer over
PSV Fox Sports Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties