''Als ik Feyenoord was, dan zou ik het niet doen''

''Als ik Feyenoord was, dan zou ik het niet doen''

Willem van Hanegem en Hans Kraay jr. zagen in Willem Janssen de perfecte aanwinst voor Feyenoord. De verdediger heeft in de verloren wedstrijd van FC Utrecht tegen Zrinjski echter een enorme blunder gemaakt en mede door zijn geklungel maakte Stanisa Mandic uiteindelijk de winnende treffer. Theo Janssen en Jan Boskamp waren na afloop dan ook duidelijk in hun oordeel.

Analist en oud-voetballer Theo Janssen zou hem niet halen. “Als je Janssen vergelijkt met Van der Heijden, dan denk ik dat hij voetballend beter is, maar verdedigend is Janssen beter. Als ik Feyenoord was, dan zou ik het niet doen. Hij is 33 jaar, wat voor zin heeft het dan om hem aan te trekken? Dan kan Feyenoord beter kijken wat er in de eigen jeugdopleiding rondloopt.''

Jan Boskamp is het met zijn tafelgenoot eens en vindt dat Janssen niet wendbaar genoeg is. “Ik denk niet dat het een versterking is voor Feyenoord,'' is de oer-Feyenoorder duidelijk in gesprek met RTL7. Boskamp gaat in onderstaande video ook nog in op Wouter Burger en Orkun Kökçü. Ook de aankomende tegenstander in de Europa League wordt besproken.

Lees meer over
FC Utrecht Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties