Drenthe: ''Het is veel te vroeg om conclusies te trekken''

Drenthe: ''Het is veel te vroeg om conclusies te trekken''

Diverse oud-Feyenoorders hebben de afgelopen dagen hun verwachtingen voor aankomend seizoen uitgesproken. De Rotterdammers verloren afgelopen weekend in De Kuip van Southampton, maar volgens Royston Drenthe moeten de uitslagen in oefenwedstrijd niet te serieus genomen worden.

''Roepen dat Feyenoord zich zorgen moet maken omdat ze met 1-3 verloren van Southampton slaat nergens op. Southampton speelt in de Premier League met een begroting die vele malen hoger ligt dan van welke Nederlandse club ook. Het is geen schande om van zo’n ploeg te verliezen, begrijp je? Helemaal niet als je ziet hoeveel belangrijke spelers nu nog ontbreken. En bovendien: wat zeggen de uitslagen van die oefenpotjes nou, man? Niks.

''Het is veel te vroeg om conclusies te trekken,'' vervolgt Drenthe in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Waar ze bij Feyenoord eens van af moeten is de gedachte dat ze bij voorbaat al minder zijn dan Ajax en PSV. Dat is puur psychologisch. Vorig jaar hebben ze het toch ook goed gedaan tegen die ploegen? Dat bedoel ik. Toeslaan op de goede momenten; dan kan Feyenoord dit seizoen best verrassen. Ja, toch?''

[dumpitem=18343]

Lees meer over
De Kuip PSV ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties