Zaakwaarnemer Tapia noemt uitspraken Troost 'ongepast'

Zaakwaarnemer Tapia noemt uitspraken Troost 'ongepast'

Sjaak Troost heeft gisteren enkele pittige uitspraken gedaan over Renato Tapia. De technisch directeur van Feyenoord heeft duidelijk gemaakt dat de middenvelder deze zomer een transfer moet maken en zich niet in de maling laat nemen door Tapia.

Troost ziet niks in het plan van Renato Tapia om nog een seizoen bij Feyenoord te blijven en daarna transfervrij een overstap te maken. Zaakwaarnemer Carlos Gonzales reageert. ''De verklaring heeft ons verrast. Ik ben het er absoluut mee eens dat het ongepast is en het verbaast ons ook omdat we woensdag een gesprek hebben.''

''Renato heeft duidelijk aangegeven dat het zijn plan is om nog een tijdje in Nederland te blijven, hij heeft nog een contract voor één jaar en hij heeft het recht om te zeggen dat hij bij de club wil blijven,'' aldus zijn zaakwaarnemer in gesprek met ESPN Peru. Tapia heeft geen rugnummer gekregen bij Feyenoord en nam tijdens de Open Dag ook geen deel aan de spelerspresentatie.

[dumpitem=18316]

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties