'Van Stee niet op lijstje Feyenoord, Zuidam wel'

'Van Stee niet op lijstje Feyenoord, Zuidam wel'

Feyenoord is druk bezig om een opvolger te vinden voor Martin van Geel. In de media worden diverse namen genoemd. Henk van Stee kan van het lijstje worden geschrapt. Volgens journalist Kees Jansma komt hij niet in aanmerking voor een baan bij de Rotterdammers.

Jansma maakte afgelopen zondag bekend dat Ferry de Haan, Joris Mathijsen en Jordy Zuidam op het lijstje van Feyenoord staan. ''Ik heb alleen wat namen achterhaald. Dat zijn mensen die het gewoon goed doen. Van Stee staat daar niet op, ik weet niet waarom.'' Valentijn Driessen vult aan tegenover FOX Sports: ''Ik denk dat het is omdat hij niet goed kan samenwerken met Stanley Brard.''

Voetbal International-journalist Stef de Bot bevestigt dat Feyenoord geïnteresseerd is in de technisch directeur van FC Utrecht. ''Ik heb vandaag de bevestiging gekregen dat Jordy Zuidam op een lijstje bij Feyenoord staat. Ik verwacht echter niet dat hij daadwerkelijk gaat: hij is druk bezig met de scouting, jeugdopleiding en het eerste elftal van FC Utrecht.''

Feyenoord hoeft volgens het Algemeen Dagblad niet aan te kloppen bij AZ voor Max Huiberts. De huidige technisch directeur heeft volgens bronnen binnen de Alkmaarders aangegeven nog niet open te staan voor een vertrek naar een club uit de traditionele top drie.

[readmore=50321]

Lees meer over
martin van geel FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties