Stam: ''Je hebt niet altijd veel geld nodig om succes te krijgen''

Stam: ''Je hebt niet altijd veel geld nodig om succes te krijgen''

Jaap Stam heeft niet lang hoeven na te denken om aan de slag te gaan bij Feyenoord. De 46-jarige heeft een contract voor twee seizoenen getekend in De Kuip. Stam sprak uitgebreid over zijn nieuwe job met Wilfred Genee bij Radio Veronica.

''Het is een enorm grote club. Eén van de grootste clubs in Nederland met een enorme geschiedenis en een rijk verleden. Uiteindelijk willen we allemaal weer naar het heden met het winnen van prijzen. Giovanni heeft een hele goede klus geklaard binnen de club met het winnen van prijzen. We willen allemaal terug naar het landskampioenschap,'' vertelt Stam.

De grote vraag is hoe Feyenoord zonder geld aansluiting gaat vinden bij PSV en Ajax. ''Je moet altijd wel kijken binnen club en organisatie wat er mogelijk is. Natuurlijk zijn de verwachtingen hoog en dat moeten ze ook zijn. Daar moeten we ook naar streven om bepaalde successen te gaan behalen met een club als Feyenoord en dat gaan we ook zeker doen.''

''De situatie van Feyenoord ligt natuurlijk wel iets anders op dit moment als je kijkt naar clubs als PSV en Ajax. Ik merk ook in de gesprekken dat men hard aan het werk is om daar dichtbij te komen. Je hebt niet altijd veel geld nodig om succes te krijgen en dan moet je het op een andere manier oplossen: de manier van spelen en creatief zijn met je selectie.''

Lees meer over
De Kuip PSV ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties