Transfermarkt gesloten: Feyenoord verrast op slotdag

Transfermarkt gesloten: Feyenoord verrast op slotdag

De winterse transferwindow is in Nederland officieel gesloten. Feyenoord heeft zich lang rustig gehouden op de transfermarkt. De laatste dag werd er toch nog zaken gedaan door de Rotterdammers. Technisch directeur Martin van Geel huurde Cuco Martina voor een half seizoen van Everton.

Eric Botteghin is de rest van het seizoen uitgeschakeld vanwege een zware knieblessure. Giovanni van Bronckhorst zag daardoor een optie wegvallen in de verdediging. Met de 29-jarige Cuco Martina heeft de trainer weer mogelijkheden achterin. Martina kan centraal en als vleugelverdediger uit de voeten.

Feyenoord is de laatste weken druk bezig geweest met het verhuren van spelers. Jari Schuurman (transfer) en Joel Zwarts (verhuur) gaan op zoek naar speeltijd bij FC Dordrecht. Ook Crysencio Summerville komt tot het einde van het seizoen uit in het groen-wit. Renato Tapia wilde speelminuten om in beeld te blijven bij het nationale team van Peru. De middenvelder vertrok daarom op huurbasis naar Willem II.

Mohamed El Hankouri is verhuurd aan FC Groningen tot het einde van het seizoen. De 21-jarige aanvaller had een aflopend contract in Rotterdam en tekent deze zomer een meerjarig contract in de Euroborg. Mats Knoester werd na het trainingskamp van Feyenoord in Marbella verkocht aan Heracles Almelo. De 21-jarige verdediger maakte voor 150.000 euro de overstap naar het Polman Stadion.

De geruchten rondom spelers van Feyenoord waren deze wintertransferwindow ook minimaal. De naam van Tonny Vilhena werd meerdere malen in verband gebracht met AC Milan, Bayern Levrkussen en AS Roma. De clubs werden niet concreet voor de 24-jarige middenvelder. Jerry St. Juste stond in de belangstelling van Fiorentina en FK Zenit Sint-Petersburg, maar ook de verdediger blijft gewoon actief in De Kuip.

Contracten
2019
Jordy Clasie (huur)
Joris Delle
Robin van Persie
Cuco Martina (huur)

2020
Tonny Vilhena
Jan-Arie van der Heijden
Eric Botteghin
Kenneth Vermeer
Bart Nieuwkoop
Calvin Verdonk
Orkun Kokcu
Lutsharel Geertruida

2021
Steven Berghuis
Nicolai Jørgensen
Sam Larsson
Jeremaih St.Juste
Sven van Beek
Jens Toornstra
Luis Sinisterra
Ramón Ten Hove

2022
Ridgeciano Haps
Yassin Ayoub
Dylan Vente

2023
Justin Bijlow
Tyrell Malacia
Wouter Burger

[readmore=49645]

Lees meer over
Kenneth Vermeer De Kuip Willem II martin van geel Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis Ridgeciano Haps Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Dylan Vente Calvin Verdonk Tyrell Malacia Ramón ten Hove Luis Sinisterra Justin Bijlow FC Groningen Lutsharel Geertruida Renato Tapia Fiorentina
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties