''Van Bronckhorst wil pas na Marbella rond de tafel gaan''

woensdag 9 januari 2019 21:55 55.025 keer bekeken 251 reacties Pro Shots

Nu de selectie, staf en directie van Feyenoord in Marbella weer bij elkaar zijn, wordt er steeds meer gespeculeerd over het wel of niet verlengen van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. Hijzelf is daar echter nog niet mee bezig, vertelt Martijn Krabbendam op de website van Voetbal International.

"Van Bronckhorst wil het trainingskamp niet gebruiken om over zijn toekomst te praten, dat wil hij absoluut na Marbella doen. Hij wil zich met de ploeg goed voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Pas daarna wil hij met Feyenoord rond de tafel gaan", vertelt Krabbendam. 

Over wat de beste beslissing zou zijn verschillen de meningen. "Hij heeft het onmiskenbaar goed gedaan bij Feyenoord, als je kijkt naar de prijzen die hij heeft gehaald. Dat heeft geen enkele andere trainer voor elkaar gekregen", noemt Krabbendam als mogelijk argument vóór verlenging. "Maar Feyenoord zit op een kruispunt. De selectie zal worden gerenoveerd. Van Persie stopt, je weet niet wat er met Jorgensen gebeurt, en zo zijn er nog meer spelers. Dan is er ook een groep mensen die vindt dat bij die verandering een andere trainer hoort. Rond de club proef je dat die geluiden steeds meer de overhand krijgen."

Wanneer het gaat over een eventuele opvolger wordt de naam van Dirk Kuyt genoemd. "Dat kan niet, want die heeft zijn papieren nog niet. Er wordt wel nagedacht over een rol, maar dat is nog heel prematuur. Ze kijken hoe ze het dan zouden oplossen. Dan is er de mogelijkheid om Kuyt door te schuiven, met ernaast een trainer die wel over de vereiste papieren beschikt. Dat die als een koppel aan het werk kunnen, daar wordt over nagedacht. Maar Kuyt als opvolger, dat kan niet."

Gerelateerd nieuws
251 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 91 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67764 leden - Op dit moment zijn 650 mensen actief, waarvan 141 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved