''Larsson gaat nooit hoger komen dan Feyenoord''

''Larsson gaat nooit hoger komen dan Feyenoord''

Na de overwinningen op PSV en VVV-Venlo zijn de meningen over Feyenoord een stuk positiever dan de weken ervoor. Johan Derksen gaat hier niet helemaal in mee. "Moeten we nou opgewonden raken omdat ze thuis van VVV winnen? In de Kuip moet Feyenoord gewoon winnen van VVV, dat moeten gegarandeerd drie punten zijn", zegt hij in Veronica Inside

Ook Sam Larsson, die in de laatste twee wedstrijden drie keer trefzeker was, wordt aan tafel besproken. "Ik vind hem eigenlijk niet zo goed spelen. Hij maakt doelpunten, maar hij durft niet", vertelt Wim Kieft. René van der Gijp voegt daaraan toe: "Bij Heerenveen was hij net zo dominant als Berghuis. Dat moet hij een beetje terugkrijgen. Berghuis wordt bij Feyenoord nooit overgeslagen, Larsson soms wel."

De mannen geloven wel dat Larsson alsnog zou kunnen slagen bij Feyenoord. "Ik heb vertrouwen in hem, omdat we bij Heerenveen hebben gezien wat hij kan", aldus Derksen. Van der Gijp erkent: "Hij zou kunnen slagen. Maar hij gaat nooit hoger komen dan Feyenoord. Hij komt in alles een heel klein beetje te kort. Hij heeft een redelijke trap, maar is niet zo snel en heeft geen geweldig lichaam."

Verder gaat het over Tonny Vilhena, die in de belangstelling van AS Roma zou staan. "Vilhena speelt z'n beste wedstrijden tegen Sevilla, Manchester United, Ajax en PSV", begint Van der Gijp over de middenvelder. "Z'n slechtste wedstrijden speelt hij juist tegen clubs als Excelsior. Dan loopt het niet zo en wil hij degene zijn die zijn stempel gaat drukken. Dat moet hij net niet doen. Hij moet die bal afjagen en afgeven." Derksen is het hiermee eens. "Hij is geen speler waar je een seizoenkaart voor koopt, maar wel een die een trainer er graag bij heeft."

Lees meer over
De Kuip PSV Steven Berghuis Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties