KNVB vraagt UEFA om toestemming voor inhaalduel op CL-avond

zondag 4 november 2018 20:20 94.265 keer bekeken 271 reacties Pro Shots

De wedstrijd Feyenoord - VVV Venlo wordt in ieder geval niet op maandag overgespeeld. De KNVB en beide clubs hopen om dinsdag of woensdag opnieuw tegenover elkaar te kunnen staan in de Kuip. Dit schrijft het Algemeen Dagblad.

De problemen met de lichtinstallatie van de Kuip moeten dan uiteraard wel opgelost zijn. Bij de UEFA is toestemming gevraagd om tegen de regels in toch te mogen voetballen op een avond dat er Champions League en/of Europa League wedstrijden gespeeld worden. Dat mag normaliter alleen als het duel voor de Europese krachtmetingen is afgelopen. In dat geval moeten Feyenoord en VVV al om 16:00 uur aftrappen, omdat er in de Champions League sinds dit seizoen ook duels om 19.00 uur beginnen.

"Maar we houden uiteraard rekening met de supporters", zegt een woordvoerder van de KNVB tegenover het eerder genoemde medium. Daarom hoopt de bond toestemming te krijgen van de UEFA om een uitzondering op de regel te zijn. De KNVB, Feyenoord en VVV Venlo gaan maandag met elkaar in overleg. 

Gerelateerd nieuws
271 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 72 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 603 mensen actief, waarvan 195 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved