Schaken: ''Dat zijn ze ook aan hun stand verplicht''

Schaken: ''Dat zijn ze ook aan hun stand verplicht''

Feyenoord neemt het morgen voor de TOTO KNVB Beker op tegen ADO Den Haag. Ruben Schaken kwam in het verleden uit voor beide clubs. De aanvaller verwacht dat de Rotterdammers uiteindelijk gaan winnen, maar moeten dan wel sterspeler Abdenasser El Khayati weten uit te schakelen.

''In mijn tijd bij ADO Den Haag wonnen we met 1-0 thuis van Feyenoord. Ook uit hebben we gewonnen met 2-0. Het is mogelijk, maar het wordt natuurlijk niet makkelijk. Feyenoord is heel sterk, vooral thuis. Als ik eerlijk ben, denk ik dat Feyenoord wint... Dat zijn ze ook aan hun stand verplicht als je kijkt naar de kwaliteiten op het veld. Zo'n nederlaag tegen Ajax wil je altijd even wegpoetsen. De jongens zijn gebrand op een goed resultaat.''

Schaken zit zelf niet op de tribune. ''Donderdagavond red ik het alleen niet om te kijken, want ik moet training geven. Ik kan moeilijk zeggen dat ik geen training geef, omdat ik voetbal ga kijken. De samenvatting kijk ik wel. Ik kijk altijd de uitslagen en Studio Sport. Soms zie ik hele wedstrijden. Ik heb nog niet de tijd gehad om het stadion te bezoeken. Dat ga ik zeker nog doen. Het zijn clubs die ik allebei een warm hart toedraag,'' vertelt de oud-Feyenoorder in gesprek met ELF Voetbal.nl.

Lees meer over
Samenvatting Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties