Lof voor Van Persie: ''Hij oogt écht fit''

zondag 23 september 2018 20:40 85.275 keer bekeken 182 reacties Pro Shots

Robin van Persie was zondag opnieuw belangrijk voor Feyenoord. De aanvaller kopte in de wedstrijd tegen FC Utrecht de enige treffer van de wedstrijd binnen, waardoor zijn team de drie punten in Rotterdam hield. Kenneth Perez is onder de indruk van de fitheid van de 35-jarige Van Persie.

"Ik vind het echt een groot verschil met vorig jaar, hij oogt écht fit en beweegt ook veel fitter", zegt hij in het FOX Sports-programma Dit Was Het Weekend. "Hij speelt ook de meeste wedstrijden negentig minuten en maakte vandaag de winnende treffer."

"Dat hij goed kan voetballen is bekend maar nu met zijn fitheid erbij... In de eerste helft vond ik hem veruit de beste speler van het veld. Hoe hij beweegt en diepgaat... Ik kan me voorstellen, als je niet zo lang fit bent, dat je je momenten kiest. Hij blijft nu gaan. Dat vond ik bij hem het meest opvallend de laatste weken."

Ondanks de overwinning op FC Utrecht is voormalig Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek niet enthousiast over het spel van de Rotterdammers. "Het is niet zo sprankelend als bijvoorbeeld Ajax normaal gespeeld speelt. Dat is fris, technisch hoogstaand en op een hoog tempo. PSV idem ditto. Bij Feyenoord zie je dat niet. Het blijft wachten op hoogstandjes van Van Persie en Steven Berghuis."

Gerelateerd nieuws
182 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73529 leden - Op dit moment zijn 888 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved