Kritiek op beleid Feyenoord: ''Waar wil je heen?''

Kritiek op beleid Feyenoord: ''Waar wil je heen?''

Journalist Iwan van Duren laat in het programma VI praat na van Voetbal International zijn licht schijnen over de huidige staat van Feyenoord, zowel bestuurlijk als financieel. Ook gaat hij in op de tweespalt tussen de mensen die De Kuip willen renoveren en de mensen die Feyenoord City willen realiseren.

"In Rotterdam heb je Feyenoord en City, waar ook al heel veel manuren en energie in zijn gestopt. Ze zijn nu tien/twaalf jaar bezig, ze moeten daar gewoon een streep onder zetten. Ze hadden gerenoveerd al lang verder kunnen gaan, dus er is daar gewoon geweifel. Het begint dramatisch te worden. Ze hadden die kans om aan te sluiten en die kans hebben ze laten lopen."

Het gesteggel rondom Feyenoord City is niet de hoofdreden van de huidige problemen, maar het beleid is te onduidelijk volgens Van Duren. "Waar wil je heen? Wil je met Nederlandse subtoppers verder? Leg je eigen spelers vast? Ik denk dat Ajax en PSV het bestuurlijk veel beter op orde hebben dan Feyenoord. Maar ze zouden wel gewoon derde kunnen worden en het ze (Ajax en PSV - red.) nog moeilijk kunnen maken, het is ook weer niet zo slecht als het nu lijkt."

Feyenoord heeft de financiële slag inmiddels definitief verloren. "In de Champions League krijg je nu veertig miljoen. Dat zijn bedragen... dat haal je niet meer in"

Lees meer over
De Kuip PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties