Kritiek op beleid Feyenoord: ''Waar wil je heen?''

maandag 3 september 2018 18:20 112.760 keer bekeken 713 reacties Pro Shots

Journalist Iwan van Duren laat in het programma VI praat na van Voetbal International zijn licht schijnen over de huidige staat van Feyenoord, zowel bestuurlijk als financieel. Ook gaat hij in op de tweespalt tussen de mensen die De Kuip willen renoveren en de mensen die Feyenoord City willen realiseren.

"In Rotterdam heb je Feyenoord en City, waar ook al heel veel manuren en energie in zijn gestopt. Ze zijn nu tien/twaalf jaar bezig, ze moeten daar gewoon een streep onder zetten. Ze hadden gerenoveerd al lang verder kunnen gaan, dus  er is daar gewoon geweifel. Het begint dramatisch te worden. Ze hadden die kans om aan te sluiten en die kans hebben ze laten lopen."

Het gesteggel rondom Feyenoord City is niet de hoofdreden van de huidige problemen, maar het beleid is te onduidelijk volgens Van Duren. "Waar wil je heen? Wil je met Nederlandse subtoppers verder? Leg je eigen spelers vast? Ik denk dat Ajax en PSV het bestuurlijk veel beter op orde hebben dan Feyenoord. Maar ze zouden wel gewoon derde kunnen worden en het ze (Ajax en PSV - red.) nog moeilijk kunnen maken, het is ook weer niet zo slecht als het nu lijkt."

Feyenoord heeft de financiële slag inmiddels definitief verloren. "In de Champions League krijg je nu veertig miljoen. Dat zijn bedragen... dat haal je niet meer in"

Gerelateerd nieuws
713 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 145 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70827 leden - Op dit moment zijn 71 mensen actief, waarvan 31 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved