Van Persie: ''We doen echt ons best''

zondag 12 augustus 2018 17:23 67.015 keer bekeken 267 reacties Pro Shots

Feyenoord is het nieuwe Eredivisieseizoen dramatisch begonnen. In Doetinchem verloren de Rotterdammers met 2-0 van De Graafschap. Robin van Persie blikt met FOX Sports terug op de wedstrijd.

"We hebben er twee goede kansen voor rust gehad, maar we maken niet de eerste goal. Als 'ie dan valt creëert dat rust. Aan de andere kant valt 'ie wel - een beetje gelukkig. Vanaf dat moment wordt het lastig, maar is er nog niks aan de hand", aldus Van Persie. "De tweede helft beginnen we goed. Ik wil niet pech de schuld geven, maar één bal ging via de binnenkant van de paal net eruit, Luis mist de bal net. Als die goed vallen speel je misschien nog gelijk."

"We moeten hiervan leren", gaat Van Persie verder. "Het was al beter dan donderdag. Met iets meer geluk speel je hier toch gelijk. Dat hadden we niet vandaag." De spits benadrukt dat het vooral van belang is positief te blijven. "Wat er is gebeurd kan je niet veranderen, maar je kan er wel van leren. Soms zit het tegen, dan moet je positief blijven en op naar de volgende uitdaging."

Van Persie zegt vaak negatieve reacties te lezen en wil laten weten dat dat niet altijd terecht is. "We doen echt ons best, we geven alles wat we kunnen. Soms lukt het niet, dat hoort er ook bij. Iedereen binnen deze ploeg - de staf, de spelers - werkt zich een slag in de rondte om zo goed mogelijk de wedstrijden in te gaan. Soms krijg je een pak rammel, dat is nu twee keer gebeurd. Daar moet je van leren. Ik hoop op de steun van de fans, samen moeten we het doen."

Gerelateerd nieuws
267 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 138 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66075 leden - Op dit moment zijn 1170 mensen actief, waarvan 223 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved