Schaken over Clasie: ''Feyenoord haalt een topspeler''

woensdag 25 juli 2018 10:57 98.110 keer bekeken 178 reacties Pro Shots

Jordy Clasie keert terug bij Feyenoord. Het is alleen nog wachten op de officiële bevestiging van de Rotterdammers. Oud-Feyenoorder Ruben Schaken vindt de mogelijke terugkeer voor beide partijen een goede zaak.

"Feyenoord haalt weer een topspeler binnen. Hij heeft namelijk ook buitenlandse ervaring opgedaan." vertelt schaken in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ondanks dat Clasie de laatste jaren niet veel minuten heeft gemaakt bij Southampton en Club Brugge, ziet de voormalig buitenspeler van de Rotterdammers deze transfer wel zitten. "Ik denk dat we een betere Clasie gaan terugzien."

Schaken heeft goede herinneringen aan Clasie. "Hij was een maatje van me. Ik ging veel met hem om. We hebben samen veel afgelachen." Zo heeft de oud-Feyenoorder nog een anekdote over de middenvelder, die voor zijn vertrek naar Engeland al aanvoerder in De Kuip was: "Clasie zit onder de tatoeages en moest een griepprik halen. Dat vond hij niet zo leuk. We moesten daar met z'n allen om lachen."

Gerelateerd nieuws
178 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72544 leden - Op dit moment zijn 59 mensen actief, waarvan 40 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved