Schaken over Clasie: ''Feyenoord haalt een topspeler''

Schaken over Clasie: ''Feyenoord haalt een topspeler''

Jordy Clasie keert terug bij Feyenoord. Het is alleen nog wachten op de officiële bevestiging van de Rotterdammers. Oud-Feyenoorder Ruben Schaken vindt de mogelijke terugkeer voor beide partijen een goede zaak.

"Feyenoord haalt weer een topspeler binnen. Hij heeft namelijk ook buitenlandse ervaring opgedaan." vertelt schaken in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ondanks dat Clasie de laatste jaren niet veel minuten heeft gemaakt bij Southampton en Club Brugge, ziet de voormalig buitenspeler van de Rotterdammers deze transfer wel zitten. "Ik denk dat we een betere Clasie gaan terugzien."

Schaken heeft goede herinneringen aan Clasie. "Hij was een maatje van me. Ik ging veel met hem om. We hebben samen veel afgelachen." Zo heeft de oud-Feyenoorder nog een anekdote over de middenvelder, die voor zijn vertrek naar Engeland al aanvoerder in De Kuip was: "Clasie zit onder de tatoeages en moest een griepprik halen. Dat vond hij niet zo leuk. We moesten daar met z'n allen om lachen."

Lees meer over
De Kuip Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties