Maaskant schetst nieuwe rol RvP: ''Maar niet als basisspeler''

zondag 29 april 2018 21:26 97.005 keer bekeken 109 reacties Pro Shots

De toekomst van Robin van Persie is al enige tijd onderwerp van gesprek. De aanvaller staat nog tot medio 2019 onder contract bij de Rotterdamse club. Binnenkort gaat de routinier met Feyenoord in gesprek over zijn toekomst. Feyenoord wil met hem door, maar Van Persie lijkt nog geen keuze gemaakt te hebben.

Robert Maaskant hoopt dat Van Persie ook volgend seizoen Feyenoorder is, maar niet alleen als speler. "Ik denk dat Van Persie zo'n liefhebber is dat hij graag nog een rol zou willen hebben, maar niet meer als vaste basisspeler", stelt de oud-trainer van Wisła Kraków, Texas Dutch Lions en Dinamo Minsk in Dit Was Het Weekend.

"Meer in de begeleiding van spelers en dat hij op de training zijn magistrale niveau kan halen en dingen kan laten zien aan de jongens", aldus Maaskant. "Ik denk dat daar een heel mooie rol voor hem weggelegd kan zijn. Dan kan hij ook nog zijn wedstrijdjes meepikken als dat nodig is."

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72524 leden - Op dit moment zijn 524 mensen actief, waarvan 105 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved