Maaskant schetst nieuwe rol RvP: ''Maar niet als basisspeler''

Maaskant schetst nieuwe rol RvP: ''Maar niet als basisspeler''

De toekomst van Robin van Persie is al enige tijd onderwerp van gesprek. De aanvaller staat nog tot medio 2019 onder contract bij de Rotterdamse club. Binnenkort gaat de routinier met Feyenoord in gesprek over zijn toekomst. Feyenoord wil met hem door, maar Van Persie lijkt nog geen keuze gemaakt te hebben.

Robert Maaskant hoopt dat Van Persie ook volgend seizoen Feyenoorder is, maar niet alleen als speler. "Ik denk dat Van Persie zo'n liefhebber is dat hij graag nog een rol zou willen hebben, maar niet meer als vaste basisspeler", stelt de oud-trainer van Wisła Kraków, Texas Dutch Lions en Dinamo Minsk in Dit Was Het Weekend.

"Meer in de begeleiding van spelers en dat hij op de training zijn magistrale niveau kan halen en dingen kan laten zien aan de jongens", aldus Maaskant. "Ik denk dat daar een heel mooie rol voor hem weggelegd kan zijn. Dan kan hij ook nog zijn wedstrijdjes meepikken als dat nodig is."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties