''Ik zie ook nog wel vijf of zes belangrijke spelers vertrekken''

''Ik zie ook nog wel vijf of zes belangrijke spelers vertrekken''

Rob Geus is naast presentator ook groot Feyenoordfan. En net als vele supporters is hij niet erg blij met de huidige resultaten van de club. "Het huidige Feyenoord stelt me enorm teleur. Vorig seizoen presteerde het elftal boven hun kunnen, dat blijkt maar weer als je het verval dit seizoen ziet."

In gesprek met RTV Rijnmond heeft Geus veel kritiek op de gang van zaken bij Feyenoord. Zo geeft hij aan dat Amrabat te vaak op de verkeerde positie is neergezet en dat het onbegrijpelijk is dat Jones de voorkeur boven Vermeer heeft gekregen.

Over die kritiek praat Geus wel eens met Martin van Geel. "We hebben wel eens een discussie gehad over Bilal. Ik begreep niet waarom Van Bronckhorst hem zo lang laat staan, terwijl hij echt geen pepernoot raakt. Neem zo'n jongen dan in bescherming. Er wordt dan lichtelijk geïrriteerd gereageerd, maar uiteindelijk geeft hij me dan ook wel weer gelijk. Dat is ook wel weer mooi van Van Geel."

Met name over komende zomer maakt Geus zich grote zorgen. "Misschien hebben we volgende week een prijs, maar als supporter ben je absoluut niet vermaakt dit seizoen. Ik zie ook nog wel vijf, zes belangrijke spelers vertrekken. Jongens als Jorgensen, Vilhena, El Ahmadi, Diks, Berghuis. De jeugd die er nu staat is er nog niet klaar voor, dus je moet enorm gaan investeren in nieuwe spelers. Dat wordt een hele grote puzzel."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties