Stelling: Feyenoord moet Kevin Diks overnemen

donderdag 12 april 2018 21:00 113.410 keer bekeken 360 reacties Pro Shots

Feyenoord speelt nog om de vierde plaats en moet de bekerfinale tegen AZ nog spelen. Achter de schermen zijn de Rotterdammers al druk bezig met volgend seizoen. De contracten van Dylan Vente en Tyrell Malacia werden eerder al verlengd.

Feyenoord heeft nog geen keuze gemaakt over Kevin Diks. De verdediger is dit seizoen gehuurd van Fiorentina, waar hij nog een contract heeft tot 2021. De 21-jarige rechtsback begon moeizaam in De Kuip en verloor zelfs zijn plek in de basis.

“Diks was zondag tegen Ajax de gebeten hond, hij kan niks meer goed doen in de Kuip”, sprak Feyenoord-watcher Mikos Gouka na de Klassieker. “Ik vraag me af of hij überhaupt nog opgesteld gaat worden want als hij het veld al opkomt, is het publiek er al klaar mee.”

De laatste weken steekt Diks in een betere vorm. "Hij is mentaal sterker geworden, in zichzelf blijven geloven en is veel energie in zichzelf blijven stoppen", aldus oud-Feyenoorder John de Wolf eerder. "Als je dan de kans krijgt van de trainer... Die heeft hij nu met beide handen aangepakt."

Ook de verdediger zelf is te spreken over zijn huidige vorm. "Ik heb ook moeilijke tijden gekend, maar nu gaat het goed en voelt het vertrouwd", zei hij na de wedstrijd tegen FC Twente. "Ik moet hard blijven werken en hopelijk blijf ik de laatste wedstrijden staan."

  • Feyenoord moet Kevin Diks overnemen
  • 12447 stemmen
Gerelateerd nieuws
360 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 188 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66075 leden - Op dit moment zijn 1164 mensen actief, waarvan 233 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved