Haps: ''Als ik aan hem denk ga ik gewoon heel hard lachen''

Haps: ''Als ik aan hem denk ga ik gewoon heel hard lachen''

Feyenoord wordt dit seizoen te snel afgeschreven. Dat is de mening van Ridgeciano Haps. De linksbenige verdediger keerde in de bekerwedstrijd tegen Willem II (3-0 winst) terug in de basiself van de Rotterdamse club en is klaar voor de laatste maanden van de competitie.

"Je moet Feyenoord als grote club niet te snel afschrijven. Nee, we hebben niet genoeg punten gepakt in de competitie en het is in een aantal wedstrijden onder de maat de geweest", stelt hij in gesprek met De Telegraaf.

"Maar we hebben op andere momenten de lat een aantal keren hoog gelegd en aangetikt. Als ik de spelers een voor een eruit licht, zie ik bij Feyenoord op bijna elke positie nog steeds veel kwaliteit in de ploeg."

De 24-jarige Haps geniet van het spelen met routinier Robin van Persie. "Ja man, als ik aan hem denk ga ik gewoon heel hard lachen. Wat hij laat zien, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt in mijn loopbaan bij iemand in mijn team."

"Het is niet alleen de techniek, het is ook wat er in zijn hoofd gebeurt voordat de bal komt", vervolgt hij. "Hij denk heel snel en voert het snel uit. Daaraan zie je dat hij nog steeds van een heel hoog niveau is."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties